Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Gelezen in Money Talk op 12 augustus 2017: Het omstreden voorstel om een belasting op effectenrekeningen door te voeren, botst op onbegrip bij de banken. De belasting op effectenrekeningen is een voorstel van premier Michel om tegemoet te komen aan de meerwaardebelasting die de CD&V wil in het kader van de zogenaamde fiscale rechtvaardigheid. Binnen de regering bleef er gisteravond - na opnieuw een poging om een zomerakkoord te sluiten - onenigheid over hoe een dergelijke taks moet worden doorgevoerd.

Voor u gelezen in de Standaard.be op 12 mei 2017: Een op de drie Belgen heeft het afgelopen jaar niet gespaard, meestal omdat het financieel niet mogelijk is. Wie wel spaarde, zette gemiddeld 326,5 euro per maand opzij. Het spaarboekje blijft, ondanks de lage rentevoeten, het populairste spaarmiddel. Dat blijkt uit een enquête bij 1.000 Belgen van Wikifin.be, in samenwerking met De Tijd/L’Echo en Radio 1/RTBF.