Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Gelezen in HLN.be op 6 november 2014: Het optrekken van het forfait voor de beroepskosten zou de lage en middelhoge lonen 240 tot 300 euro opleveren, de hoogste slechts 125 euro per jaar. Dat blijkt uit een voorlopige berekening die minister van Financiën Johan Van Overtveldt vrijdag voorlegt op de ministerraad, zo schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

Het optrekken van het forfait voor de beroepskosten zou de lage en middelhoge lonen 240 tot 300 euro opleveren, de hoogste slechts 125 euro per jaar. Dat blijkt uit een voorlopige berekening die minister van Financiën Johan Van Overtveldt vrijdag voorlegt op de ministerraad, zo schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

De bedragen slaan op de inkomsten vanaf volgend jaar. Wie vandaag een minimumloon - ongeveer 1.500 euro bruto per maand - ontvangt, doet door de belastinghervorming netto 238 euro voordeel. Een werknemer met een brutomaandloon tussen 1.750 en 3.000 euro gaat er jaarlijks 268 euro op vooruit. Wie maandelijks tussen 3.000 en 3.800 euro verdient, ziet zijn koopkracht in het voorstel met net geen 300 euro stijgen.

Voor hogere lonen neemt het voordeel af, tot 125 euro voor de grootste verdieners (vanaf 4.600 euro bruto). Dat zijn mensen die vandaag al het maximale forfait van 3.950 euro krijgen.