Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Gelezen in de Standaard op 5 februari 2015: In december stond 258,4 miljard euro geparkeerd op de spaarboekjes. Het gaat zoals verwacht om een nieuw recordbedrag. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Nationale Bank. In november stond 255,1 miljard euro op de gereglementeerde spaardeposito’s. In december kwam daar dus 3,3 miljard euro bij. Wellicht heeft de forse stijging te maken met het uitkeren van de dertiende maand en eindejaarspremies. Dat effect is bijna jaarlijks merkbaar in december.

De rente op de spaarboekjes is de voorbije maanden echter tot een historisch niveau gezakt. Blijkbaar verkiezen Belgen het veilige karakter van het spaarboekje boven de extra risico’s die aan beleggingen als aandelen verbonden zijn.