Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Gelezen in de Standaard.be op 10 oktober 2016. Het bedrag op de spaarboekjes is opnieuw gestegen, tot 265 miljard euro. Het geld op de Belgische gereglementeerde spaarrekening is in juli aangegroeid met 871 miljoen euro, tot 265 miljard euro. Het is al de derde maand op rij dat de spaarboekjes aangroeien tot een record.

De stijging bij de spaarboekjes heeft ook de aangroei op de zichtrekeningen niet afgeremd. Daar stond in juli bijna 193 miljard geparkeerd, 680 miljoen meer dan een maand eerder. Ook dat is een record.De banken willen spaarders er toe aanzetten om geld weg te halen van hun spaarboekjes, en te beleggen in andere producten, zoals spaarverzekeringsproducten. Belfius deed daarvoor vorige week een oproep.