Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Uit onze studie blijkt dat jonge autobestuurders bij veel verzekeraars torenhoge premies betalen voor de eigen autoverzekering.

Hoe komt dit?

Bij het berekenen van de premie door de verzekeraar, wordt er onder andere gekeken naar de leeftijd van de jongere, het aantal jaren rijervaring, type auto etc..

Door de beperkte rijervaring in combinatie met de jonge leeftijd zorgt voor een hoge bonus/malus. Het gevolg is dat de premies vaak veel meer kosten dan 1.000 euro per jaar voor alleen al de verplichte verzekering.

Maar het kan ook anders!

Via onze samenwerkende tussenpersonen kan er een betaalbaar autoverzekeringspakket voor jongeren worden aangeboden, waarbij de volgende uitgangspunten worden gehanteerd:

  • Een meer dan betaalbare premie
  • Start bonus/malus 00 i.p.v. 11
  • Geen rijbeperking of zwarte doos
  • Geen beperking in vermogen van de wagen
  • Ook mogelijk met een leervergunning
  • Jongeren zijn zowel verzekeringnemer, verzekerde en hoofdbestuurder

Dit grote voordeel kan aan je thuiswonende zoon of dochter worden aangeboden binnen een gezinspakket.

 

Klik hier voor een goedkope autoverzekering voor jongeren

Datum: 7 november 2019

Is het noodzakelijk of verplicht om na renovatiewerken ter waarde van 30.000€ je brandverzekering te laten aanpassen?

Hou in ieder geval rekening met je mogelijke verplichtingen ten aanzien van je kredietinstelling als er een hypotheek op je gebouw rust: vaak schrijft deze lening voor dat je de herbouwwaarde van het gebouw verzekert, wat in je geval wellicht om een aanpassing vraagt.