Onthaal

OnafhankelijkAdvies.be is een onafhankelijke vergelijkings- en advieswebsite die vertrouwd is met bepaalde aspecten binnen de financiele sector. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde specialisten in geheel Vlaanderen en de rand van Brussel om u desgewenst te adviseren.

 


Vermogen
 
Vastgoed
 
Pensioen

Verzekeren

Hieronder treft u aktueel nieuws aan

Gelezen voor u in HLN.be op 20 december 2018: Nederland mag bekendstaan als een vlak land, in economisch opzicht heeft het wel degelijk pieken en dalen. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dat de economische groei bij voor- en tegenspoed vergeleek met die in België. Ons land reageert veel minder grillig op economische schommelingen.

Het bruto binnenlands product (bbp) in Nederland steeg in de eerste drie kwartalen van 2018 bijvoorbeeld met 2,8 procent op jaarbasis. In België leidde de hoogconjunctuur tot groei van ‘slechts’ 1,5 procent in dezelfde periode.

Gelezen voor u in De Standaard op 9 augustus 2018: Aanhoudend lage rentes of niet: de Belg blijft massaal kiezen voor het spaarboekje. In juni waren de gereglementeerde spaardeposito’s - de spaarboekjes dus - goed voor 265,8 miljard euro, een absoluut record.