Wij zijn OnafhankelijkAdvies.be, een onderdeel dat is opgericht vanuit een van de eerste verzekerings vergelijkingssites in Belgie. Vanuit deze site merkten wij dat er steeds meer vraag ontstond naar een nog meer persoonlijk advies omtrent pensioenen en verzekeringen, de voorwaarden en de kosten. OnafhankelijkAdvies.be werkt samen met een netwerk van erkende tussenpersonen in heel Vlaanderen die gratis en vrijblijvend een check-up voor je kunnen uitvoeren. Dat kan bij je thuis of op kantoor.

Wij willen graag dat jouw verzekeringen zo voordelig en goed mogelijk zijn, maar we willen je niet in diepe gooien door je te linken naar een doe-het-zelf online vergelijkingssite. Hier zijn er talloze van op internet en geloof ons, er zijn genoeg goede vergelijkingssites waar je zelf al je verzekeringen kan berekenen, vergelijken en afsluiten. De vraag is alleen of je dit zelf wilt en kan? Want eigenlijk, verzekeringen zijn saai, lastig en oninteressant. 

Je weet dat verzekeringen belangrijk zijn voor je huidige en toekomstige financiële situatie maar mist de interesse en kennis om dit zelf goed en vooral tegen de beste premies te regelen.

Weet jij wat je wel niet moet verzekeren? Welke verzekerde bedragen je moet gebruiken? Welke maatschappij snel is met uitbetalen van schades? Of je verzekeringen nog wel aan je huidige situatie voldoen? Hoe deze in de markt liggen? Indien je dit weet, dan kan je prima zelf je verzekeringen afsluiten via een vergelijkingssite. Weet je dit niet (zeker)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat wij wel doen voor jou

Wij zien onszelf als het beste van twee werelden. We gooien je niet in het diepe door je zelf online alles uit te laten zoeken (met o.a. het risico dat je onder- of over verzekerd raakt). Wel kun je door de samenwerkende tussenpersonen jouw huidige verzekeringen vergelijken met al het aanbod in de markt en de tussenpersonen informeren je wat je per jaar kan besparen met tips en opmerkingen over je huidige dekkingen en een kant-en-klare offerte om de verzekeringen voordeliger of tegen betere voorwaarden over te sluiten. En dit alles regel je binnen een aantal klikken. Uiteraard staan de tussenpersonen altijd klaar om je te helpen in geval van schade en andere zaken.